Parthenis Beach

Omgeving

Sinds 6500 voor Christus zijn er tekenen van beschaving op Kreta, hierdoor zijn er veel oude ruïnes en mooie bezichtigingen in de omgeving te zien. Zeker in de omgeving van Malia is er veel te zien. De lokale bewoners van Kreta doen er in sommige gevallen veel aan om deze oudere ruïnes in stand te houden.

Dit staat in contrast met de druk bezochte gezellige kust plaatsten, zoals Malia. Malia is een typische Grieks kustplaatsje en heeft veel gezellige restaurantjes, barretjes en winkeltjes. Het stadje bruist van energie en gezelligheid in de warme avond lucht. En later op de avond is er voldoende om je mee te vermaken. Vele barretjes en nachtclubs worden gezellig vanaf 10 a 11.

Er zijn veel verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Zo zijn er twee oude kerken en drie monumenten, waaronder Koules en de Venetian Walls. Als je houdt van musea kun je ook aardig je weg vinden in de omgeving, zo is het museum over de geschiedenis van Kreta zeker een bezoekje waard.

Ik de omgeving zijn genoeg auto verhuur bedrijven zodat je je makkelijk kunt verplaatsen over het eiland. Voor meer spanning en sensatie is het ook mogelijk om een quat te huren. Ook het huren van een scooter is erg populair omdat je heel flexibel en snel over het eiland kunt begeven met de heerlijke warme lucht door je haar en zon in je gezicht.

Alhoewel het Parthenis Beach complex op een rustige locatie ligt zijn vele voorzieningen op loopafstand. Geld automaat en supermarkt zijn te vinden aan het eind van de straat van het appartementen complex. En het entertainment gebied is slechts op een paar minuten loop afstand.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Booking.com
v.a. € 367 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen